Connect with us

“Nestle” şokoladları yeni üsulla istehsal edəcək

İSTEHSAL

“Nestle” şokoladları yeni üsulla istehsal edəcək

“Nestle” elmi tədqiqatların nəticəsində istehsal etdiyi məhsullardakı şəkər miqdarını 40%-ə qədər aşağı sala biləcək.

Moneta.az Reuters-ə istinadən xəbər verir ki, bu barədə şirkətin baş texnologiya üzrə direktoru Stefan Catsicas deyib. O qeyd edib ki, “Bizim alimlər təbii inqrediyentlərdən istifadənin yeni üsulunu kəşf ediblər”. Şəkər miqdarının kəskin şəkildə aşağı düşəcəyinə baxmayaraq, şokoladların dadında dəyişiklik olmayacaq.

Kitkat istehsalçısı yeni üsulu patentləşdirəcək.

 

 

 

Yuxarı