Bizimlə əlaqə saxlayın

Türkiyə vətəndaşı olmağın 4 çətin şərti

QANUN

Türkiyə vətəndaşı olmağın 4 çətin şərti

“Türkiyə vətəndaşlığını almaq haqqında” qanuna dəyişikliklər edilib.

Dəyişikliklərə əsasən bu şərtlərdən birini yerinə yetirən əcnəbi şəxslər Türkiyə vətəndaşlığına qəbul edilə bilər:

– 3 il ərzində satmamaq şərtilə ən azı 1 milyon dollar dəyərində daşınmaz əmlak alan;

– Ən azı 2 milyon dollar dəyərində sabit sərmayə yatıran;

– Türkiyədə fəaliyyət göstərən banklarda 3 il toxunmamaq şərtilə ən azı 3 milyon dollarlıq hesab açan və ya 3 il saxlamaq şərtilə bu dəyərdə qiymətli kağızlar alan;

– Ən azı 100 nəfərlik iş yeri açan əcnəbilər.

 

2017 © Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır.

Davam edin

+ QANUN

Want free job posting?

To post a Job Announcement, send it via e-mail to vacancy@moneta.az

Latest

Yuxarı